TJÄNSTER

Att outsourca via Barcley & Morrison är ett resultatfokuserat åtagande som ger ditt varumärke konkreta resultat och vinst till ert bolag, medan ni kan fokusera på att utveckla, leverera er produkt eller tjänst. 

Vi tillhandahåller er en helhetslösning oavsett vilket stadie eran verksamhet är i.

b2B och B2c

Vi hjälper er att förvalta varumärket för dig som uppdragsgivare på bästa sätt!

leads/adresser får säljarna de bösta förutsättningarna för att öka sin försäljning. Vi är väldigt stolta över vår kunddatabas.

Tillsammans ökar vi bolagets lönsamhet, med fokus på kvalitet.

"Kvalite före kvantitet"

Ångerhantering

Vi hjälper dig som uppdragsgivare att vara proaktiv och vi slipper en onödig diskussion om att er kvalité är svajig!

Vi har en unik lösning på att reducera ångern. - Din ångerhantering och era ledtider för hantering av ånger. Vinst = tid och pengar!

Vi ser till att du som byrå kan lägga allt fokus på sälj - vi tar hand om resten! Ni som byrå behöver inte lägga tid på administration.

"Winback, win win"

Your business partneR

Tillsammans med vår samarbetspartner har vi ett unikt utbildningsprogram där du som uppdragsgivare kan optimera era resurser. Partnerprogrammet ökar viljan och livslängden på byråerna!

Med 20 års erfarenhet inom försäljning, mötebokning och kundservice, kan vi möta era behov för att skapa en långsiktig lösning.

"Ett långsiktigt samarbete"

20 år i branschen

Vi bygger upp eller förvaltar en redan befintlig säljorganisation som bearbetar dina målgrupper utifrån dina preferenser.

Vi har kunskap och kompetens inom B2B & B2C, vi organiserar och leder säljorganisationen via våra kanaler för att mest lämpad för att nå dina målgrupper, exempelvis telefon, online, kundmöten, eller event. Som din säljpartner vårdar vi ditt varumärke och når ut med ditt budskap på ett professionellt sätt.

Vi har över 20 års erfarenhet i försäljning och hjälpt företag att driva sina säljorganisationer operativt på ett framgångsrikt sätt genom åren.